Wspólne gotowanie na Stadionie Narodowym
Zapraszamy na Stadion Narodowy, gdzie podczas wspólnego gotowania wiedzę na temat kulinarnych sekretów przekażą Państwu nasi znakomici kucharze.
Zapraszamy na Stadion Narodowy, gdzie podczas wspólnego gotowania wiedzę na temat kulinarnych sekretów przekażą Państwu nasi znakomici kucharze.
Zdobywali oni doświadczenie nie tylko w najlepszych polskich hotelach, ale także obsługując vipów podczas Grand Prix Hiszpanii na torze Catalunya w Barcelonie czy pływając na statkach zagranicznych armatorów po całym świecie.
W sobotę 09.03.2013 r. w godzinach 17.00 – 21.00 odbędzie się kameralne kulinarne spotkanie pod hasłem "Pasta i basta". W ramach nowego cyklu takie imprezy co dwa tygodnie będą się odbywały w kuchni Stadionu Narodowego. Ich uczestnicy (maksymalnie 18 osób) otrzymają produkty niezbędne do przygotowania wykwintnego menu pod okiem doświadczonych kucharzy, którzy przekażą im swoją unikalną wiedzę. Finałem spotkania będzie wspólna degustacja wspólnie przygotowanych potraw, przy elegancko nakrytych stołach i lampce dobrego wina. Do Państwa dyspozycji są też miejsca parkingowe. Zapraszamy na wspólne gotowanie na Stadionie Narodowym po wcześniejszej rezerwacji pod mailem , lub telefonicznie pod numerem +48 728-808-128. Udział we wspólnym gotowaniu kosztuje 220 zł od osoby. Wszyscy uczestnicy wspólnego gotowania będą mogli wziąć udział w specjalnej bezpłatnej wycieczce po Stadionie Narodowym.
W sobotę 9 marca tematem będą wszelakie makarony. W menu znajdą się m.in. tortellini z pieczoną kaczką na sosie imbirowo-pomarańczowym, tagliatelle barwione kałamarnicą z krewetkami i sosem ostrygowym oraz orecchiette w kremowym sosie truflowym z suszonymi pomidorami.
Artykuły polecane
Zapraszamy na Stadion Narodowy, gdzie podczas wspólnego gotowania wiedzę na temat kulinarnych sekretów przekażą Państwu nasi znakomici kucharze.
W związku z prowadzonymi czynnościami technicznymi w środę 20 lutego ostatnia wycieczka odbędzie się o godz. 17. Na wystawę “Świat Wielkiego Futbolu” zapraszamy do godz. 18.